TÉRKÉP

Kattintson az ikonra
+36 (20) 22-741-22

Apartmanok

A földszinten a Design (lila) és a Queen (zöld) apartmanok találhatóak, amelyeket a legújabb lakberendezési trendeknek megfelelően, olasz alapanyagokból készült bútorokkal rendeztünk be.

Az apartmanház emeletén találhatóak a Latte (tejeskávé) és az Aqua (kék) apartmanok. A Latte apartman 2016. februárban teljes mértékben megújult, a legújabb olasz minimál stílusnak megfelelő fürdőszobát kapott, konyhája és belső terének kialakításánál figyelemmel voltunk a legújabb trendekre  (3D-s falpanel, magasfényű konyhabútor, fali polc). Az Aqua apartman felújítása 2016. decemberben fejeződött be és arculata a nyarat és a homokos vízparti nyaralás hangulatát kívánja érzékeltetni. Az emeleti apartmanok erkélyeiről csodálatos kilátás nyílik a Sióra.

Minden apartman felszerelt minőségi elektromos berendezésekkel: hajszárító, kávé- és teafőző, hűtőszekrény, beépített főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, mikrohullámú sütő és LCD televízió készülék UPC csatornákkal.

Az apartmanok nyári hűvösségéről minőségi légkondicionáló berendezés gondoskodik, amely térítés ellenében vehető igénybe.

Minden apartmanban megtalálható: fürdőszoba (hajszárító, törölköző, kéztörlő, kézmosószappan, wc papír) és konyha (tányér, edények, evőeszközök, poharak, mosogatószer, mosogató rongy és szivacs, törölgető rongy, lapát seprűvel, felmosóvödör felmosóval, szemeteszsák).

Az apartmanokat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, míg távozás napján legkésőbb 10.00 órakor kérjük azokat elhagyni.

Design (lila) apartman

A külön bejárattal rendelkező Design apartman az apartmanház alsó szintjén helyezkedik el. A legújabb lakberendezési trendek szerint berendezett, minőségi bútorokkal, olasz csempével kirakott fürdőszobával, térítés ellenében igénybe

Részletek »

Queen (zöld) apartman

A külön bejárattal rendelkező Queen apartman az apartmanház alsó szintjén helyezkedik el, a legújabb design szerint, minőségi bútorokkal berendezett, fürdőszobája olasz csempével kirakott. Felszereltségéhez tartozik

Részletek »


Latte (tejeskávé) apartman

Az apartmanház felső szintjén elhelyezkedő, külön bejárattal rendelkező Latte apartman tágas külső erkéllyel rendelkezik, csodás kilátással a Sióra. Az apartman 2016.februárban teljes felújításon esett át.

Részletek »

Aqua (kék) apartman

Aqua apartmanunk az apartmanház felső szintjén elhelyezkedő, külön bejárattal rendelkező apartman, tágas külső erkéllyel csodás kilátással a Sióra. Az apartman  teljes felújítása 2016. decemberben fejeződött be. Az új

Részletek »