Bemutatkozunk

A családias hangulatú Color Beach Apartmanház (adószám: 76819267-2-34) Siófokon, a Balatontól és Siófok belvárosától egyaránt kb. 100 méterre található a Petőfi sétány, strand, üzletek, posta, buszmegálló, vasútállomás és hajóállomás közelében. Apartmanjaink igényesen, modern bútorokkal felszereltek, elérhető áron.

A külön bejárattal rendelkező apartmanok kivitelezése és ízlésvilága kielégíti a magasabb színvonalú igényeket is. Apartmanjainkat 2 fő részére alakítottuk ki, – a Design (lila) és a Latte (régi Bronze) apartmanon kívül – további egy fő részére pótágyazhatóak. Mindegyikben található franciaágy, konyha kis étkezőrésszel, televízió több száz magyar és külföldi csatornával, saját vezérlésű légkondicionáló, amely térítés ellenében vehető igénybe. Balra tőlünk a Sió folyik, amelyre tökéletes látvány nyílik apartmanházunk erkélyeiről.

Vendégeink gépjárműveiket az apartmanház saját zárt parkolójában helyezhetik el, amelynek használata térítésmentes.

Az apartmanház közelében található büfé, fagyizó, színvonalas éttermek, bárok, szórakozóhelyek és üzletek, illetve a Sió Pláza. A mellettünk folyó Sió-csatornán térítés ellenében horgászni is van lehetőség.

Alig 50 méterre található a Jókai Park, amely hatalmas fák által árnyékolt, ideális pihenőhely, virágágyásokkal és japánkerti tavával gyönyörű látványt nyújt. A parkban több játszótér és hatalmas füves terület is gondoskodik a kisgyermekes családok szórakoztatásáról.

Apartmanházunkban vendégeink közvetlenül foglalhatnak a Balatoni hajóutakra.

Szeretettel várjuk régi és új vendégeinket!

Nyitva tartás: 2019. március 15.-2019. szeptember 30.