Rólunk írták

Vidám fogadtatás,minden amiért siófokra mentünk egy karnyújtásnyira van! Az apartman olyan pazar,mint a képeken is látszik!Semmi negatív dolgot nem tudnék mondani rá,csak ajánlani tudom és biztos mi is visszajáró vendégek leszünk! :) Krisztián&Flóra

- Forrás: szallas.hu

Könnyen megközelíthető, és innen más is teljesen egyszerűen, gyalog is elérhető. Nem volt semmi probléma a szállással, olyan volt, amilyet vártunk a képek és leírás alapján. Tiszta, modern és nagyon jól felszerelt! Egy baj volt vele, hogy az ott töltött idő túl hamar eltelt… :)

- Forrás: szallas.hu

Nem szeretnénk több oldalon keresztül áradozni… Tökéletes hely! Ez mindent elmond.

- Forrás: szallas.hu

Tökéletesen megvoltam elégedve a szállással,ha tehetném és időm engedné bármikor visszatérnék oda. Nyugalom, rend, tisztaság, a vendéglátó házaspár 150%-ban “oda tette” magát és csak gratulálni tudok nekik miből is varázsolták ezt a helyet, nem kis munka volt le a kalappal!Köszönöm hogy pár napot eltölthettem én is!Kellemes nyarat sok vendéget!

- Forrás: szállás.hu

Tiszta, tökéletesen felszerelt, igényes apartman, az ágy kényelmes, a klíma segítségével a legnagyobb melegben is könnyen hűvössé varázsolható a szoba, a wifi sebessége tökéletes. A vendéglátóink mérhetetlenül kedvesek és segítőkészek voltak. A szállás elhelyezkedése tökéletes, közel a part és a belváros egyaránt.

- Forrás: szállás.hu